Uw eerste afspraak

De eerste afspraak duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Het is een afspraak waarin we kennis maken met elkaar en worden uw wensen en verwachtingen besproken. We starten de afspraak met een gezondheidsvragenlijst. Hierna volgt het mondonderzoek en een tandvlees screening. Dat wil zeggen dat ik de mate van ontsteking van uw tandvlees meet. Aan de hand van deze meting kan ik vervolgstappen ondernemen. Het is mogelijk dat er sprake is van een oppervlakkige tandvleesontsteking, dit wordt gingivitis genoemd. Of dat er een vergevorderde (kaakbot) ontsteking aanwezig is, dit wordt parodontitis genoemd. In sommige gevallen kan ik gelijk overgaan op behandeling. Bij complexere problemen wordt er een behandelplan opgesteld.

Maak een afspraak

Openingstijden
Maandag 8:30 - 16:30 uur
Donderdag 8:30 - 16:30 uur
Vrijdag 8:30 - 12:00 uur

Bel direct

Mondhygiënepraktijk van Mourik
Van Riebeeckstraat 87A
8172 GT Vaassen
info@mondhygienepraktijkvanmourik.nl

Tijdens de openingstijden ben ik telefonisch bereikbaar. Tijdens de behandeling kan ik de telefoon niet aannemen. Spreek mijn voicemail in met uw naam, telefoonnummer en uw vraag dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.